The current project will achieve sustainable employment, increase the adaptability and competitiveness of RED DEVEL CATERING AD employees, through active development and improvement of their specific skills. The project will contribute to ensuring a flexible and qualified workforce, capable of meeting the challenges of both the dynamically developing market in Bulgaria and the priorities of Europe 2027. By popularizing the achieved results, the project proposal will encourage investments in human capital and the consolidation of the practice of lifelong learning. Human capital is the most important for the development and competitiveness of any company.
The subject concerns the development of an integrated, innovative and applicable general training program for employees of DUNI AD, which should include the specific training necessary for the candidate. The training should cover the necessary so that the trainees can acquire the skills that correspond to the dynamic development of the company and all the innovations made in recent years. The aim is to bring together all the trainings needed by the candidate, related to the introduction of new methods and processes in order to satisfy consumer taste.
The specified trainings are designed to be useful to the company and the following steps have been taken in determining the topics:
- Study of the main needs and problems of the target groups;
- Familiarization with the company's activities and organizational structure, including the activities of each department and the work
performed by each position through on-site visits;
- Research through surveys and meetings at the workplace;
- Use of the best methodology according to the needs of the company and development of individual modules according to each target group;
The following are planned:
1. ST for 15 empl- "Organization and implementation of events".
2. ST for 4 empl - "Implementation of green measures and sustainable practices in catering services".
Activities
Activity
Contracted Amount
Reported Amount
Сецифично обучение на 15 служители "Организация и реализация на събития".: Целта на дейността е да повиши квалификацията и производителността на труда на служителите, заети в сферата на кетъринг услугите, чрез осигуряване на специализирано обучение в областта на организирането на събития. Обучението ще обхване служители на компанията, работещи в различни отдели като логистика, обслужване, кухня, управление на събития и клиентско обслужване.
Нуждата от обучение е обоснована от необходимостта да се поддържат високи стандарти за планиране и изпълнение на събития, както и за осигуряване на безупречно клиентско преживяване. Спецификите на кетъринг индустрията изискват задълбочено познаване на добрите практики за организация, координация и изпълнение на успешни събития. Поради тази причина обучението ще бъде разработено и проведено специално за нуждите на фирмата.
Обучението ще се осъществи изцяло онлайн. С цел постигане на максимална ефективност, обучаемите ще бъдат разделени на групи. Предвидени са шест модула с обща продължителност от 200 часа.
Модули на обучението
Модул 1 – Основи на организирането на събития – 30 часа
Този модул предоставя въведение в основните принципи на планиране и управление на събития, видове събития, логистични аспекти и значението на ефективната организация.
Модул 2 – Обслужване на клиенти, маркетингова стратегия– 30 часа
В този модул ще се разгледат най-добрите практики за работа с клиенти, управление на очакванията и справяне с предизвикателства по време на събития.Особеностите на договарянето и изискванията за съставяне на оферта. Разработване на стратегически маркетингов план.
Модул 3 – Логистика и координация на събития – 35 часа
Този модул обхваща организацията на доставките, транспортирането на оборудване и храни, координацията на екипите и оптимизацията на процесите за успешно събитие.
Модул 4 – Хранително-вкусово обслужване и кетъринг – 30 часа
Обучението ще обхване принципите на кетъринг услугите, управление на бюфет и сервиз, спазване на хигиенни и санитарни изисквания и управление на менюта за различни видове събития.
Модул 5 – Креативност и дизайн на събития – 25 часа
Този модул включва разработване на концепция за събития, изграждане на тематика, дизайн на пространството, декорация и иновации в събитийната индустрия.
Модул 6 – Отчетност на събития – 25 часа
Този модул ще фокусира върху ревизия на събитието – приоди и разходи, инвентаризация, необхими финансови документи, както и обратна връзка и оценка на резултатите.
Обучението ще завърши с финален тест за оценка на придобитите знания, след който успешните участници ще получат сертификат
52 500.00
0.00
Специфично обучение на 4 служители -"Внедряване на зелени мерки и устойчиви практики в кетъринг услугите“.: Целта на дейността е да повиши квалификацията и ефективността на управленския персонал в кетъринг индустрията чрез осигуряване на специализирано обучение по устойчивост, корпоративна социална отговорност (CSR) и зелени инициативи. Обучението ще обхване служители заети в управлението и стратегическото планиране на устойчивото развитие на компанията.
Нуждата от обучение е обоснована от необходимостта управленският екип да развие знания и компетенции в областта на устойчивото управление в кетъринг индустрията, което ще допринесе за социалната и екологична отговорност на компанията, както и за подобряване на ефективността и конкурентоспособността на предлаганите услуги. В кетъринг компанията, която се стреми да предлага качествени и устойчиви услуги на своите клиенти, тези инициативи са от съществено значение за постигането на дългосрочен успех. Обучението ще бъде разработено и проведено специално за нуждите на кетъринг индустрията.
Обучението ще се осъществи изцяло онлайн. Предвидени са шест модула с обща продължителност от 200 часа.
Модули на обучението
Модул 1 – Въведение в устойчивостта в кетъринг индустрията – 30 часа
Този модул предоставя основни принципи на устойчивото развитие и етика в кетъринг сектора, включително как да се намали екологичното въздействие на предоставяните услуги.
Модул 2 – Корпоративна социална отговорност (CSR) в кетъринга – 30 часа
Фокус върху внедряването на CSR стратегии в кетъринг индустрията, като въздействие върху местните общности, етика на храната и социалната отговорност към клиентите и служителите.
Модул 3 – Зелени инициативи и устойчиви практики в кетъринг услугите – 35 часа
Обучение по методи за прилагане на зелени инициативи в кетъринг бизнеса, като намаляване на отпадъците, устойчиво управление на хранителни продукти и оптимизация на ресурси.
Модул 4 – Стратегии за устойчиво лидерство и управление на екипи – 30 часа
Как да водим екипи в кетъринг компания, които внедряват иновации с фокус върху устойчивостта и социалната отговорност.
Модул 5 – Регулаторни изисквания и устойчиво докладване – 25 часа
Запознаване с местни и международни стандарти за устойчивост в кетъринг бизнеса, както и методи за докладване на резултатите по устойчивост и CSR.
Модул 6 – Устойчивост и изграждане на репутация в кетъринг услугите – 25 часа
Изграждане на ефективни стратегии за представяне на устойчивите практики в кетъринг услугите и изграждане на доверие сред клиентите и партньорите..
Обучението ще завърши с финален тест за оценка на придобитите знания, след който успешните участници ще получат сертификат за преминато обучение
14 000.00
0.00
Заетост на обучени по проекта лица след успешно приключване на участието им в
обучение: Кандидатът ще запази заетостта за период от 6 месеца на поне 50 %
от представителите на целевата група, които са завършили успешно участието си в обученеята и след приключването на всички обучения за конкретното лице.
Запазването на заетостта на в РЕД ДЕВЪЛ КЕТЕРИНГ АД ще бъде 90 % от представителите на целевата група, включени в проекта и успешно завършили обученията,
за период от 6 месеца.
0.00
0.00
Notes:
Elements in light blue allow detailed view when selected
All amounts are in Bulgarian lev (BGN) / 1 EUR = 1,95583 BGN