Проектът предвижда дейности, свързани с подкрепа на лица в неравностойно положение без трайни увреждания.Назначаване на лицата е свързано с конкретни нужди произтичащи от разширяване на дейността на фирмата.Възнамеряваме да осигурим заетост на 24 души от уязвими групи за период от 12 месеца.Лицата ще се наемат по трудово правоотношение.Дейността е обоснована от нуждата за създаване на ефективни работни места за осъществяване на съответната дейност, която извършва предприятието и е съобразена с конкретните изисквания за позициите .Проектното предложение включва разкриване на 24 нови работни места във "БРЕД-СЛАВ" ЕООД, свързани с конкретни нужди произтичащи от разширяване на дейността на фирмата, резултат от повишаване на клиентските запитвания и поръчки и увеличаване на обема от работа. Настоящата процедура е предвидена и е необходима за ефективното изпълнение на ДЕЙНОСТ 1"Наемане на лица от целевата група - лица в неравностойно положение без трайни увреждания" от проекта.По проекта ще бъде осигурена заетост за период от 12 месеца на 24 души от целевата група –лица в неравностойно положение без трайни увреждания. Работниците ще бъдат наети в фирма"БРЕД-СЛАВ" ЕООД ,която е с код по КИД 10.71 Производство на хляб хлебни и пресни сладкарски изделия на следната длъжност:
1.Работници сладкарско производство – 24 души.
Дейности
Дейност
Договорена стойност
Отчетена стойност
Дейност 1 "НАЕМАНЕ НА ЛИЦА ОТ ЦЕЛЕВАТА ГРУПА": Дейността е планирана е цел да бъдат подбрани и назначени и да се даде възможност за заетост на лица в неравностойнно положение за предприятието ми "БРЕД-СЛАВ" ЕООД. Трудовите и осигурителни отношения на наетите в рамките на проекта лица от работодателя, ще се уреждат при условията на българското трудово и осигурително законодателство ,като осигурим следните длъжности:
-Работници сладкарско производство - 24 броя - (КОД ПО КИД: 10.71 на Дружеството). Единица разход за персонал на 8-часов работен ден - 3958 лв.
- Приготвя предвидената по утвърдено дневно меню сладкарска продукция и извънредни поръчки по възлагане от главния готвач.
Трудови задачи и задължения, характеризиращи описанието на длъжността:
- При работа спазва изискванията за количество и качество на вложените продукти, според заложеното в съответните рецептури и при спазване на технологичните режими.
- Следи за работата на съоръженията и машините и за състоянието за използвания инвентар.
-Поддържа работното място в съответствие с хигиенните изисквания.
- При необходимост изпълнява и други конкретно възложени поръчки от главния готвач.
- Носи отговорност за опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти.
- Носи отговорност при некачествено приготвяне на продукция и при рекламации.
- Носи материална отговорност при установяване и липси в складовите помещения, до които има достъп.
- Работникът е длъжен да спазва утвърдените в предприятието правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност, хигиенно-
хигиенно-санитарните изисквания при работа с храни.
- Не допуска външни лица в работните помещения.
- Следи за постоянното използване на работно облекло и лични предпазни средства от работниците в кухнята.
- Следи за спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания за производство на храни, като не допуска употребата на негодни или с изтекъл срок продукти.
- Не се явява на работното си място при боледуване.
- При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Длъжен е да не разпространява сведения, факти и информация, определени като фирмена или търговска тайна.
- При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за:
- качеството на извършената работа;
- спазване на трудовата дисциплина;
- спазване на технологичния режим при приготвяне на ястията;
- спазване на рецептурите;
- количеството и качеството на вложените продукти;
- бързината и качеството при изработка на сладкарската продукция.
В стойността на единица разход са включени тримесечните разходи за труд на работодателя за наето лице. Същите включват брутно възнаграждение (разход за нетно възнаграждение, лични осигурителни вноски и данък на физическо лице) и осигурителни вноски за сметка на работодателя, в т.ч. и разход за платен годишен отпуск.За наемане на 24 бр. на хора в неравностойно положение субсидирана заетост на обща стойност 379 968 лв.,като за 1 бр.наето лице стойността на единица разход се включват тримесечните разходи за труд на работодателя за наето лице. Същите включват брутно възнаграждение (разход за нетно възнаграждение, лични осигурителни вноски и данък на физическо лице) и осигурителни вноски за сметка на работодателя, в т.ч. и разход за платен годишен отпуск е 3958 лв. за тримесичие или за 1 година 15 832 лв. на човек.
379 968.00
0.00
Забележки:
Елемент в светло синьо позволява показване на детайли при избирането му
Всички суми са в български лева (BGN) /1 EUR = 1,95583 BGN