Предмет на предвидената процедура: Провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация по две специалности от професионално направление 541 „Хранителни технологии” от СППОО и по Ключова комптентност 2 „Общуване на чужди езици“ /английски език/ с три обособени позиции:
Обособена позиция 1: Предоставяне на професионално обучение по специалност 5410501 „Хранително-вкусовата промишленост“, професия 541050 „Работник в хранително-вкусовата промишленост“ на 18 заети в дружеството лица;
Обособена позиция 2: Предоставяне на професионално обучение по специалност 5410202 „Производство и преработка на мляко и млечни продукти”, професия 541020 „Оператор в хранително-вкусовата промишленост ”на 28 заети в дружеството лица;
Обособена позиция 3: Предоставяне на обучение по английски език - Kлючова компетентност 2 „Oбщуване на чужди езици“, съгласно Европейската квалификационна рамка на 54 заети лица;,
Прогнозна стойност: 82 200.00
-
Обособена позиция 1: Обособена позиция 1: Предоставяне на професионално обучение по специалност 5410501 „Хранително-вкусовата промишленост“, професия 541050 „Работник в хранително-вкусовата промишленост“ от професионално направление с код 541 „Хранителни технологии” от СППОО на 18 заети в дружеството лица;Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 2: Обособена позиция 2:Предоставяне на професионално обучение по специалност 5410202 „Производство и преработка на мляко и млечни продукти”, професия 541020 „Оператор в хранително-вкусовата промишленост ”от професионално направление „Хранителни технологии” с код 541 от СППОО на 28 заети в дружеството лица;Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 3: Обособена позиция 3: Предоставяне на обучение по английски език - Kлючова компетентност 2 „Oбщуване на чужди езици“, съгласно Европейската квалификационна рамка на 54 заети лица;Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта: