Предмет на предвидената процедура: Организиране на обучения за 24 човека, със следните включени обособени позиции: Обособена позиция 1: Избор на изпълнител за провеждане на професионални обучения по професионално направление 541 Хранителни технологии, професия 541020 Оператор в хранително вкусовата промишленост, специалност 5410202 Производство и преработка на мляко и млечни продукти, Степен на професионална квалификация Втора по СППОО Обособена позиция 2: Избор на изпълнител за провеждане на обучения по ключова компетентност 4 Дигитална компетентност – Компютърна грамотност за начинаещи.,
Прогнозна стойност: 0.00
-
Обособена позиция 1: Обособена позиция 1: Избор на изпълнител за провеждане на професионални обучения по професионално направление 541 Хранителни технологии, професия 541020 Оператор в хранително вкусовата промишленост, специалност 5410202 Производство и преработка на мляко и млечни продукти, Степен на професионална квалификация Втора по СППОО Обособена позицияИзпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 2: Обособена позиция 2: Избор на изпълнител за провеждане на обучения по ключова компетентност 4 Дигитална компетентност – Компютърна грамотност за начинаещи.Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
Предмет на предвидената процедура: Организиране на обучения за 24 човека, със следните включени обособени позиции:
Обособена позиция 1: Избор на изпълнител за провеждане на професионални обучения по професионално направление 541 Хранителни технологии, професия 541020 Оператор в хранително вкусовата промишленост, специалност 5410202 Производство и преработка на мляко и млечни продукти, Степен на професионална квалификация Втора по СППОО
Обособена позиция 2: Избор на изпълнител за провеждане на обучения по ключова компетентност 4 Дигитална компетентност – Компютърна грамотност за начинаещи.,
Прогнозна стойност: 0.00
-
Обособена позиция 1: Обособена позиция 1: Избор на изпълнител за провеждане на професионални обучения по професионално направление 541 Хранителни технологии, професия 541020 Оператор в хранително вкусовата промишленост, специалност 5410202 Производство и преработка на мляко и млечни продукти, Степен на професионална квалификация Втора по СППООИзпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 2: Обособена позиция 2: Избор на изпълнител за провеждане на обучения по ключова компетентност 4 Дигитална компетентност – Компютърна грамотност за начинаещи.Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта: