| UMIS Number | BG05FMOP001-3.002-0220-C04 |
| Project Name | "Provision of a Hot Lunch in Anton Municipality" |
| Beneficiary | 000777255 Anton Municipality |
| Funding | FEAD ==> Foods 2014-2020 |
| Date of the Contract/Order | 19.01.2018 |
| Start Date | 01.02.2018 |
| End Date | 30.04.2020 |
| Status of Implementation of the Contract/Order of the Grant | Closed (completion date) |
| Location of Performance |
|
| Brief description |
Разкриване на обществена трапезария по Оперативна програма храни и/или основно материално подпомагане ще задоволи потребностите на 45 представители на целевата група, считано от 01.02.2018 г. за период от 20 работни дни и за 75 представители на целевата група, считано от 01.03.2018 г., за период от 540 работни дни от осигуряване на топла храна в рамките на всеки работен ден, в продължение на 26 месеца. Основната целева група по проекта е: Лица и семейства на месечно подпомагане по реда и условията на чл. 9 от ППЗСП;Лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, установено от съответната дирекция „Социално подпомагане“; Самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии - за осигурителен стаж и възраст; за инвалидност; наследствени пенсии; пенсии, несвързани с трудова дейност; Като потребители на услугата могат да бъдат включвани и лица от други целеви групи, посочени в НАРЕДБА №РД-07-1 от 4 април 2016 г. на Министерство на труда и социалната политика, както и в изискванията за кандидатстване по настоящата процедура В рамките на проекта ще се реализират основните дейности: 1. Определяна на целевите групи; 2. Закупуване на хранителни продукти; 3. Осигуряване на топъл обяд; 4. Предоставяне на съпътстващи мерки.5.Предоставяне на съпътстващи мерки. Хранителните продукти, необходими за приготвянето на топлия обяд ще бъдат доставяни на ДСП от изпълнител, с които Община Антон има сключен договор, след проведена процедура по ЗОП. Приготвянето на обяда ще бъде извършено в кухнята на ДСП, намиращ се в сградата на ОУ "Св. св. Кирил и Методий", село Антон, ул. "България" №47, по разнообразно меню, с което ще се осигури балансирано хранене на лицата от целевата група, при спазване на изискванията за безопасност на храните и националните стандарти и норми за хранене. Топлият обяд ще бъде предоставян на бенефициента на място, в стола на ДСП, а на хората със затруднено придвижване ще бъде разнасян по домовете им от служителите. |
| Activities |
|
| Partners | None |
| Contractors |
|
| Subcontractors | None |
| Members of the Consortium | None |
|
Notes: * The projected contract value may be lower than the reported one because of any of the following reasons:
** This column represents the amount of costs claimed by the beneficiary |
|
| Indicator 1 | лица, Measure Unit: Number, Base Value: 0.00 , Target amount: 75.00 , Reached amount: 102.00 |
| Total Project cost | 111 996.50 BGN |
| Grant | 111 996.50 BGN |
| Self amount | 0.00 BGN |
| Total actual amounts paid | 111 996.50 BGN |
| Percentage of EU co-financing | 85.00 % |
| None | |
|
Notes: 1 The quoted value represents the maximum amount of the imposed financial correction. Depending on the performance of the contract, the actual amount of the deducted financial correction may be lower. 2 A financial correction with a zero total value means that it has been canceled as a result of a court judgment. |
|
| Procedure 1 |
Subject to due process: Обява по чл.20,
Estimated Amount: 21 700.00
|
Notes:
All amounts are in Bulgarian lev (BGN) / 1 EUR = 1,95583 BGN