| UMIS Number | BG16RFOP001-3.002-0041-C03 |
| Project Name | Repair and renovation of the Professional School of Food Technology "Prof.. Dr. Georgi Pavlov " district Ilinden" |
| Beneficiary | 000696327 Sofia Municipality |
| Funding | ERDF ==> Regions in Growth 2014-2020 |
| Date of the Contract/Order | 14.03.2017 |
| Start Date | 14.03.2017 |
| End Date | 19.08.2020 |
| Status of Implementation of the Contract/Order of the Grant | Closed (completion date) |
| Location of Performance |
|
| Brief description |
Проектното предложение е насочено към създаване на нови възможности за професионална квалификация на възпитаниците на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф. д-р Георги Павлов" на територията на Столична община (СО), както и осигуряване на съвременни условия за провеждане на учебната практика, чрез осигуряване на материална база за това. Основните дейности, планирани в проектното предложение, включват изпълнението на строително монтажни-работи за реконструкция на училищната инфраструктура, както и осигуряване на ново обзавеждане и оборудване на лаборатория по професиите и доставка на съвременни програмни продукти и техника за целите на образователния процес. 211 ученици, 16 души педагогически и 6 души непедагогически персонал ще се възползват от постигнатите резултати от изпълнението на проекта, като през следващите учебни години този брой се предвижда да нарасне с оглед на положителната тенденция, която се наблюдава за увеличаване на броя на учащите в професионалното училище и нарасналата атрактивност на учебното заведение в резултат от изпълнението на проекта. Резултатите, които се очаква да бъдат постигнати, а именно цялостна модернизация на учебната материално-техническа база ще окажат положителен ефект за повишаване атрактивността на професионалното образование сред децата и техните родители и най- вече за създаването на възможности за практическа подготовка на учащите в условия максимално близки до работната среда. Дейностите, които ще се изпълняват в рамките на проекта са: - Проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР в Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф. д-р Георги Павлов"; - Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане; - Упражняване на строителен надзор; - Одит на проекта; - Осигуряване на публичност и информация по проекта. Със заповед на Кмета на СО ще бъде сформиран екип, който ще отговаря за цялостното изпълнение и управление на проекта. |
| Activities |
|
| Partners | None |
| Contractors |
|
| Subcontractors | None |
| Members of the Consortium |
|
|
Notes: * The projected contract value may be lower than the reported one because of any of the following reasons:
** This column represents the amount of costs claimed by the beneficiary |
|
| Indicator 1 | Брой на модернизираните образователни институции, Measure Unit: Number, Base Value: 0.00 , Target amount: 1.00 , Reached amount: 1.00 |
| Indicator 2 | Representatives from marginalised groups, including roma benefiting from modernised eduicational infrastructure, Measure Unit: persons, Base Value: 0.00 , Target amount: 30.00 , Reached amount: 59.00 |
| Indicator 3 | Capacity of supported childcare or educational infrastructure, Measure Unit: persons, Base Value: 0.00 , Target amount: 211.00 , Reached amount: 390.00 |
| Total Project cost | 1 296 692.19 BGN |
| Grant | 1 098 780.88 BGN |
| Self amount | 197 911.31 BGN |
| Total actual amounts paid | 1 098 780.88 BGN |
| Percentage of EU co-financing | 85.00 % |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Notes: 1 The quoted value represents the maximum amount of the imposed financial correction. Depending on the performance of the contract, the actual amount of the deducted financial correction may be lower. 2 A financial correction with a zero total value means that it has been canceled as a result of a court judgment. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
| Procedure 1 |
Subject to due process: Одит на проекта,
Estimated Amount: 11 000.00
|
| Procedure 2 |
Subject to due process: „Доставка и монтаж на специфично оборудване за лаборатория по професиите”,
Estimated Amount: 41 637.60
|
| Procedure 3 |
Subject to due process: „Осигуряване на публичност, информация и визуализация по проект BG16RFOP001-3.002-0041-C01 „Ремонт и обновяване на Професионална гимназия по хранително - вкусови технологии „Проф. д-р Георги Павлов“, район Илинден“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г.,
Estimated Amount: 11 000.00
|
| Procedure 4 |
Subject to due process: Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане ,
Estimated Amount: 60 119.60
|
| Procedure 5 |
Subject to due process: Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане по две обособени позиции: ОП1: Доставка и монтаж на специфично оборудване за лаборатория по професиите ОП2:Доставка и монтаж на компютри и периферни устройства.,
Estimated Amount: 44 891.60
|
| Procedure 6 |
Subject to due process: Екип по проекта,
Estimated Amount: 0.00
|
| Procedure 7 |
Subject to due process: Изготвяне на конструктивно, енергийно обследване и архитектурно заснемане за съставяне на технически паспорт на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф.д-р Георги Павлов" - Сграда 1 и Сграда 2, район Илинден,
Estimated Amount: 18 700.00
|
| Procedure 8 |
Subject to due process: Инженеринг (проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР) за основен ремонт /реконструкция и въвеждане на мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф. д-р Георги Павлов", гр. София, район "Илинден", ул. "Хайдут Сидер" №10 ,
Estimated Amount: 1 198 062.50
|
| Procedure 9 |
Subject to due process: Осигуряване на публичност и информация по проекта ,
Estimated Amount: 11 000.00
|
| Procedure 10 |
Subject to due process: Проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР в Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф. д-р Георги Павлов",
Estimated Amount: 1 198 062.50
|
| Procedure 11 |
Subject to due process: Упражняване на строителен надзор ,
Estimated Amount: 25 241.67
|
Notes:
All amounts are in Bulgarian lev (BGN) / 1 EUR = 1,95583 BGN