UMIS Number | BG14MFOP001-4.114-0006-C02 |
Project Name | "Equipping a summer bar-workshop for culinary skills" |
Beneficiary | 203516885 Horlog LtD |
Funding | EFMDR ==> Maritime and Fisheries Programme |
Date of the Contract/Order | 25.08.2023 |
Start Date | 25.08.2023 |
End Date | 28.02.2024 |
Status of Implementation of the Contract/Order of the Grant | Closed (completion date) |
Location of Performance |
|
Brief description |
С натоящото проектно предложение кандидата възнамерява да превърне планирания летен бар, който е в процес на разширение към къща за гости „ХОРЛОГ”, с. Триград, община Девин в работилница за преработка на риба и рибни продукти, както и за демонстриране на кулинарни умения в приготвянето на риба и рибни продукти от местен произход. Идеята идва от това, че има множеството производители на риба и рибни продукти в района и липсата на места, където те могат да се дегостират и да се види на живо начина им на приготвяне. Демонстрацията по приготвяне на риба ще се прави пред клиентите на дегостационния кът, който ще бъде оборудван според технологичните решения на проектанта и възложителя. С настоящия проект предвижадем само закупуването на технологично оборудване, съгласно технологичния проект, а строителната част по изграждането на дървената конструкция на летния бар ще бъде изцяло за сметка на кандидата. Технологичното оборудване е свързано изцяло с идеята за демонстрационни дейности по приготвяне на риба и рибни продукти по различени начини, основно с риба от местни производители на територията на МИРГ ВЗР. Основните видове риба ще бъдат пъстърва и шаран, като ще се приготвят на пещ и на шиш, както и пушени такива. За целта в залата за демоснтрации ще бъде изградена камина с пещ и шиш, с цел атрактивно приготвяне на рибата. Другата атракция ще бъде прясно топло пушена риба, като за целта ще бъде закупена пушилня за риба. Осатналото оборудване е свързано със съхранението и демонстарцията на рибата. В рамките на обекта има и басейн за жива риба, от който ще се вади за приготвяне прясната риба. За разширението на ресторанта кандидата има технически проект и разрешително за строеж, както и документ за собственост, които прилага. |
Activities |
|
Partners | None |
Contractors |
|
Subcontractors | None |
Members of the Consortium | None |
Notes: * The projected contract value may be lower than the reported one because of any of the following reasons:
** This column represents the amount of costs claimed by the beneficiary |
Indicator 1 | Нови услуги в полза на рибарски общности и туристи, Measure Unit: Number, Base Value: 0.00 , Target amount: 1.00 , Reached amount: 1.00 |
Indicator 2 | Размер на инвестициите за дребномащабна инфраструктура, Measure Unit: Leva, Base Value: 0.00 , Target amount: 45 773.90 , Reached amount: 41 221.94 |
Indicator 3 | Проекти финансирани по мярката, Measure Unit: Number, Base Value: 0.00 , Target amount: 1.00 , Reached amount: 1.00 |
Indicator 4 | Общ обем на инвестициите, Measure Unit: Leva, Base Value: 0.00 , Target amount: 22 886.95 , Reached amount: 20 610.97 |
Total Project cost | 41 221.94 BGN |
Grant | 20 610.97 BGN |
Self amount | 20 610.97 BGN |
Total actual amounts paid | 20 610.97 BGN |
Percentage of EU co-financing | 85.00 % |
None | |
Notes: 1 The quoted value represents the maximum amount of the imposed financial correction. Depending on the performance of the contract, the actual amount of the deducted financial correction may be lower. 2 A financial correction with a zero total value means that it has been canceled as a result of a court judgment. |
Procedure 1 |
Subject to due process: Доставка на барбекю на дървени въглища и фурна-пещ със зидан купол,
Estimated Amount: 2 815.00
|
Procedure 2 |
Subject to due process: Доставка на оборудване за демонстрационна кухня-работилница за кулинарни умения ,
Estimated Amount: 42 958.90
|
Notes:
All amounts are in Bulgarian lev (BGN) / 1 EUR = 1,95583 BGN