Предмет на предвидената процедура: 01.11.2018г.
Избор на изпълнител за Извършване на обучение в изпълнение на проект BG05M9OP001-1.021-0429-C01 " Висока производителност, чрез повишени знания и умения", финансиран по процедура BG05M9OP001-1.021 „Обучения за заети лица” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз, с три обособени позиции:
Об. позиция 1: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи (код по СППОО 5410101);
Об. позиция 2: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Производство на растителни масла, маслопродукти и етерични масла (код по СППОО 5410109);
Об. позиция 3: Извършване на обучение по ключова компетентност "Английски език",,
Прогнозна стойност: 76 650.00
-
Обособена позиция 1: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи (код по СППОО 5410101)Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 2: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Производство на растителни масла, маслопродукти и етерични масла (код по СППОО 5410109);Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 3: Извършване на обучение по ключова компетентност "Английски език",Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
Предмет на предвидената процедура: Избор на изпълнител за Извършване на обучение в изпълнение на проект BG05M9OP001-1.021-0429-C01 " Висока производителност, чрез повишени знания и умения", финансиран по процедура BG05M9OP001-1.021 „Обучения за заети лица” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз, с три обособени позиции:
Об. позиция 1: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи (код по СППОО 5410101);
Об. позиция 2: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Производство на растителни масла, маслопродукти и етерични масла (код по СППОО 5410109);
Об. позиция 3: Извършване на обучение по ключова компетентност "Английски език",
,
Прогнозна стойност: 76 650.00
-
Обособена позиция 1: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Зърносъхранение, зърнопреработка и производство на фуражи (код по СППОО 5410101);Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 2: Извършване на обучение по ПК по Професия Техник - технолог в хранително - вкусовата промишленост (код по СПОО 541010), специалност Производство на растителни масла, маслопродукти и етерични масла (код по СППОО 5410109);Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта:
-
Обособена позиция 3: Извършване на обучение по ключова компетентност "Английски език"Изпълнител:Обща стойност на договора, финансирана по проекта: