Спасени дървета
Благодарение на потребителите на ИСУН бяха спасени 55 152 дървета
English

Програма: Развитие на човешките ресурси

Район за планиране: Всички

Описание

Реализацията на настоящия проект ще спомогне в ДИМИТЪР БОЙКОВ - АДИ ЕООД да бъде удовлетворена потребността от повишаване на квалификацията на заетите лица, при които владеенето на професионални умения, се превръща в условие за качество, конкурентоспособност и висок стандарт на работа. Предвиждаме обучение по професионална квалификация на 40 бр. служители по професия: Ресторантьор, спец.: Кетъринг и обучение на 20 бр. лица по професия Готвач, спец.: Производство на кулинарни изделия и напитки. Основната дейност на ДИМИТЪР БОЙКОВ - АДИ ЕООД е управлението на изцяло българска верига хранителни супермаркети. Обектите са с модерно оборудване – Хладилни витрини–хоризонтали и вертикални, Търговски каси с транспортна лента, Баркот скенер-четец, Етикетиращ принтер, Видео наблюдение, Топла витрина – Бен-мари, Барбекю и др. От 10  години, топлата витрина, която е традиционна за Супер Маркети Арена, се разраства, като основен пазарен дял в предлагането на готова храна. Дейността на фирмата се разраства в:
• Корпоративен кетъринг
• Организация на храненето в предприятия 
• Събития и тържества
- Охладени храни 
В компанията са заети 72 служители от които: С висше образование - 4; средно - 60; основно образование - 6; Без образование - 2 лица; Над 54 г. - 8 лица. Служителите над 54 г. са със средно образование, 
Строгото съблюдаване на изискванията по процедурата, ни мотивира да включим в обучение по ПК лицата отговарящи на специфичните критерии - заети на трудово правоотношение и са със завършена образователна степен по-ниска от ISCED 4 (не притежават образование по-високо от средно), ще включим и лица на възраст над 54 г. Професиите напълно съответстват на изискванията за придобиване на нови умения и компетенции, покриващи длъжностните характеристики на всяко едно от заетите работни места.
Дейности
Дейност Договорена стойност Отчетена стойност
Предоставяне на професионално обучение за придобиване/повишаване на професионалната квалификация на заети лица: Професионалните обучения, за които кандидатстваме напълно кореспондират с наложените от нас високи стандарти. I. Наименование и код на професията, и код на специалността: Професия "Ресторантьор" код 811060, Специалност "Кетъринг код 8110603, Степен на обучение: Трета квалификационна степен. Хорариум на обучението: 960 /1 уч. час = 45 минути/ Теория: 446 уч.часа, Практика: 514 уч. часа. /45 мин. учебен час/ Форма на обучение: дневна, вечерна и съботно-неделна; Брой лица: 40 лица, разпределени в 4 групи Документ доказващ завършеното образование - Свидетелство за професионална квалификация. Основна цел на обучението по специалност “Кетъринг” е след приключване, нашия служител да притежава следните знания и умения: • Да създава условия за здравословен и безопасен труд, организира и контролира спазването на санитарно-хигиенните изисквания. • Организира и контролира ефективното използване на Материално техническа база /Предвид високотехнологичната база на Компанията/. • Организира производството при приготвяне на кулинарната продукция при стриктно спазване на установените стандарти. • Организира и контролира качеството на кулинарната продукция при оформянето и реализацията й. • Провежда и контролира кетерингово събитие и др. II. Наименование и код на професията, и код на специалността: Професия "Готвач" код 811070, Специалност Производство на кулинарни изделия и напитки код 8110701, Степен на обучение: II кв. степен. Хорариум на обучението: 660 /1 уч. час = 45 минути/ Теория: 290 уч.часа, Практика: 370 уч. часа. /45 мин. учебен час/ Форма на обучение: дневна, вечерна и съботно-неделна; Брой лица: 20 лица, разпределени в 2 групи Документ доказващ завършеното образование - Свидетелство за професионална квалификация. Основната цел на обучението по специалност Производство на кулинарни изделия и напитки е след включване в посоченото професионално обучение, нашия служител: - Основните изисквания на икономиката на заведенията за хранене и развлечения - Хигиенните изисквания в производствените и общи помещения; - Социално –психологическите особености на обслужването и поведението на клиентите; - Ефективните дейности при аварийни ситуации, пожар, злополуки, нарушения на реда, възникнали опасности, рискове, инциденти и конфликти; - Процедурите и правилата за осъществяване на функционални връзки и взаимодействие с другите звена; - Да спазва трудовата и технологичната дисциплина; - Да поддържа естетика в облеклото и лична хигиена; - Да опазва доброто име на фирмата, да спомага за издигане на нейния престиж и просперитет; Обученията по професионална квалификация ще бъдат възложени на външен изпълнител. Ръководството на Димитър Бойков – Ади ЕООД ще наложи, контрол и ще осигурява присъствието на своите служители, за да могат включените в обучение лица да завършат успешно професионалната квалификация и да получат качествено обучение. Етапите за изпълнение на дейността включват: Етап 1: Подготовка на документация за избор на Доставчик /Доставчици/ на обучения - месец 1-2 включително Етап 2: Избор на Доставчик /Доставчици/ на обучения- 3 месец Етап 2: Поетапно обучение за придобиване на професионална квалификация - месец 3-17 включително 96 000.00 96 000.00

Забележки:

Елемент в светло синьо позволява показване на детайли при избирането му
Всички суми са в български лева (BGN) /1 EUR = 1,95583 BGN
Проектът се финансира от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
В изпълнение на проект BG05SFOP001-4.002-0003 „Повишаване на ефективността и ефикасността на Централното координационно звено“.